Conceptul

Orice proiect incepe de la definirea temei de proiectare, etapa in care asezam cap la cap cerintele, asteptarile, bugetul si calendarul. Impreuna decidem directia spre care ne indreptam.

Imaginea

Concretizam propunerea prin imagini, chiar si studii in variante, cu grad inalt de fidelitate.

Furnizorii si materialele

Cu imaginea setata, pornim in explorarea showroom-urilor furnizorilor pentru a vedea mostre si a defini mai departe comenzile. Completam cu o gama larga de mostre proprii pentru a concretiza o prima impresie a atmosferei finale.

Proiectul tehnic

Cu toate informatiile adunate, realizam proiectul tehnic - definim mai detaliat achizitiile, incluzand finisaje si echipamente; realizam desenele tehnice pentru lucrarile de finisare, dar si instalatii si mobilier. Iar, pentru o ofertare corecta si comunicare pe parcurs clara cu constructorul, realizam lista completa de lucrari special pentru acesta.

Asistenta tehnica in santier

Oferim suport tehnic si explicatii aditionale pentru orice situatie ce o necesita.

Project Management

Pe langa design, proiectare si asistenta, putem oferi si servicii complete de management ale santierului si implementare de la A la Z, actionand ca reprezentant al dumneavoastra, pentru:

- plasarea, organizarea, receptionarea si verificarea livrarilor

- etapizarea, urmarirea si verificarea santierului

- identificarea tuturor contractorilor;

- posibilitatea obtinerii unei polite de asigurare tip CAR-EAR(tip toate riscurile) pentru constructorul principal

- asigurarea prezentei in santier si in a asistentei constante (minim 2 vizite saptamanal si disponibilitate la solicitare)

- actualizarea constanta a calendarului

Pentru toate acestea punem la dispozitia beneficiarului un set larg de instrumente pentru urmarire (WBS - work breakdown structure; jurnal de santier, buget-centralizator cheltuieli - toate in sistem cloud Google)

Daca esti curios sa afli mai multe, poti solicita o prezentare completa a serviciilor cu ajutorul formularului de contact!